Mowida-logo-final-horizontal-lowercase-BIG-BLACK.png
 
meiju-L1005510.jpg

Berätta mer om er?

Mowida är ett start-up från Umeå som skapar en digital plattform som kommer att göra det enklare för bostadssökande att hitta boende och smartare för uthyrare att administrera och hyra ut. Vi skapar en kombination av ett fastighetssystem och en bostadsförmedling som lanseras vid årsskiftet 2018/2019. 

Vad är er vision?

Historien bakom Mowida grundar sig i en vilja att hjälpa inte minst studenter att hitta ett hem. Vår vision är att bidra till en friktionsfri bostadsmarknad där alla har tillgång till ett tryggt hem.  Med start i Umeå och ut i Sverige vill vi bidra och värna om både de som hyr ut och de som söker efter ett hem. 

 

 
Vi grundade Mowida med målet att hjälpa fler personer att hitta ett hem och tror på en framtid där vi alla kan bidra. Detta samarbete är ytterligare ett sätt för oss på Mowida att vara med och bidra!
— Meiju Vartiainen, VD, Mowida
 

bbb.png
 
_T0I6695klar.jpg

Berätta mer om er?

Bolite Bostäder är ett bostadsbolag som bygger moderna, yteffektiva och prisvärda lägenheter av hög kvalitet. Vårt koncept bygger på engagemang och nytänkande. Läs mer om oss på www.bolite.se

Vad är er vision?

Med vår erfarenhet och kompetens kan vi göra stor skillnad för att fler ska kunna skaffa ett bra boende. Som aktör på den lokala bostadsmarknaden vill vi även påverka det som sker utanför dörren och runt omkring oss. En viktig del av vår verksamhet är därför att skapa gemensamma initiativ med kommuner och föreningar. och bidra till det samhället som vi bor i. 

 

 
Vi tycker att fler hyresrätter behövs för att studenter och andra unga vuxna lättare ska kunna nå sina mål
— Oscar, VD, Bolite Bostäder